Praktijk Colours of the Wind
 
luisterkind afstemmingen                  kinder-; jongeren- en gezinscoach 

De Praktijk 

 

Naamgeving van de praktijk
Zelfs de wind heeft een verhaal te vertellen. 

Ik heb mijn praktijk vernoemd naar 'Colours of the Wind', het liedje uit de Disneyfilm Pocahonthas. Ik raad je aan dit liedje te beluisteren en dan zul je het begrijpen wanneer ik zeg dat alles op Aarde Bezield en Verbonden is. Vanuit dit principe schilder ik de verhalen van je ziel op papier. Betekenis Logo
  • Lindeboom: Mijn voorouders hebben gewoond op de hoeve Onder de Lindeboom in Wemeldinge. In mijn logo is het symbool van de linde als levensboom verwerkt. Dit beeld vind je terug boven voordeuren van veel oudere panden en heeft een beschermende functie. De linde staat symbool voor Moederlijke Liefde. Voor mij is dat de grootste kracht die er is op aarde. De vruchtbare Moeder die haar kind altijd baart en altijd begraaft. Zij geeft mij kracht, wijsheid en eindeloze liefde om dit werk te kunnen doen.
  • Achthoek: De achthoek vormt het midden tussen een cirkel en een vierkant. Waar de cirkel staat voor het oneindige universum, stelt het vierkant de mensenwereld voor, het aardse. De achthoek vormt de overgang van vierkant naar cirkel en vormt daarmee de verbinding tussen het stoffelijke en het onstoffelijke. Het is in deze sfeer dat ik mijn werk als vertaler kan doen.