Praktijk Colours of the Wind
 
luisterkind afstemmingen                  kinder-; jongeren- en gezinscoach 

Omdat al jouw kleuren gezien willen worden


 Ben je op zoek naar dieper inzicht over bepaalde emoties of gedrag van je zelf of je kind?

In een Luisterkind-afstemming worden er meer laagjes (kleuren) zichtbaar dan met het blote oog of het simpele verstand waarneembaar zijn. Dat kunnen onverwerkte stukken zijn die je nog meedraagt uit je baarmoederperiode, je geboorte, je jeugd of zelfs uit een vorige leven. Ook kun je in je DNA op celniveau ongemerkt wonden uit je voorouderlijnen met je meedragen.

Een afstemming laat zien welke pijn er verborgen zit en welke overlevingsmechanismen vandaaruit zijn ingezet. Door in overleving bezig te zijn, beperk je jezelf vaak nog extra. Dit vergt enorm veel energie van je, die je eigenlijk nuttiger zou kunnen gebruiken.

In een afstemming komt naar voren wat de bron of oorzaak van een onaangenaam gevoel of bepaald gedrag is. Bovendien worden handvatten uitgeschreven waar je zelf mee aan de slag kunt om het te verhelpen. In sommige gevallen kan je hulpvraag direct in de afstemming aangepakt worden en voel je al meteen verlichting.

Na een afstemming verliezen pijnpunten hun schaduwvorm. Ze worden herkenbaar en buigbaar.  In het licht van ons bewustzijn kunnen ze daarmee transformeren tot beelden die worden begrepen en verwerkt. Zo verliezen ze hun grip op ons en kunnen we weer een stukje vrijer leven. 

Want ik geloof dat het leven intelligenter is dan wijzelf

Meer weten? stuur me een berichtje via het contactformulier

Liefs, Antina

Hoe werkt het? 
Ik vorm een kanaal voor jouw energie.
Ik stem me vanuit heel mijn Zijn af op de energie van jou of je kindje en laat deze door mij heen stromen. Ik laat hierbij mijn eigen gedachten en gevoelens zoveel mogelijk naar de achtergrond verdwijnen; deze zijn alleen van belang voor begrip en bijsturing. Er vormt zich dan, onder mijn zachte leiding en coaching, een verhaal op papier volledig vanuit de ander.

Omdat de antwoorden worden gegeven vanuit de ziel, het hart of het onderbewuste (wat voor naam je er ook aan wilt geven), komt deze direct vanuit de Bron en is er zo min mogelijk  “ruis op de lijn”. Lees meer...

Hoe kan dat? Bolletjes van licht.
Ik geloof dat we allemaal uit kleine bolletjes licht-energie bestaan. Zij vormen de blauwdruk van wie jij in essentie bent. En ook: van wie jij ooit was in dit leven én in andere levens. Ieder bolletje draagt zijn eigen kleur en verhaal. Samen kunnen we vanuit jouw verhaal gehoor geven aan wat er nodig is. Dit kan je helpen de richting van de rest van je leven te bepalen vanuit hart- en zielsbewustzijn en in verbinding met het grotere geheel. En dat geeft ongekende vervulling aan je bestaan. Je krijgt meer energie en kunt de hindernissen in je leven vol vertrouwen tegemoet treden en aan te gaan.

Jouw alwetende ziel weet precies wat ze nodig heeft. Via jouw onderbewuste geef je mij de antwoorden. Lees meer...

Tijdloos voordeel 
Een verbindingsvolle afstemming zonder dat het je tijd kost.

  1. Je hoeft geen langdurig en kostbaar traject af te nemen, één Luisterkind-afstemming is in principe al voldoende.
  2. De afstemming vindt op afstand plaats, daardoor heb je geen reisafstand, want je hoeft nergens naartoe.
  3. Je kunt gewoon doorgaan waar je mee bezig bent en je kindje kan in zijn eigen omgeving en routine blijven. Van de afstemming merk je namelijk niets; je hoeft er zelfs geen tijd voor vrij te maken.


Praktijk Colours of the Wind is aangesloten bij: