Praktijk Colours of the Wind
 
luisterkind afstemmingen                  kinder-; jongeren- en gezinscoach 

Over mij


Mijn naam is Antina de Jonge (4 januari 1986). Mijn roots liggen in het Zeeuwse Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Ik ben Luisterkindwerker. De beroepsopleiding daarvoor ben ik gestart in september 2019 bij Carola van der Heiden van de praktijk Sprankelhart in Scheveningen. Daarvoor heb ik in 2014 de opleiding intuïtieve ontwikkeling en mediumschap gedaan bij Chantal Minnaard in Middelburg. Tijdens die opleiding ontdekte ik dat ik iets kan waar anderen baat bij hebben: energie lezen. Deze gave wil ik vanuit mijn diepste kern inzetten om anderen te kunnen helpen. 

Naamgeving 'Ava~Linde'
Ik doe dit werk voor mezelf onder de naam Ava~Linde. Zij is het deel van mijn essentie dat los van mijn aardse gedachten en gevoelens kan opereren. Zij is het hoogste deel van mij dat volledig in verbinding staat met het Universum. Daarmee is ze mijn “werk-kanaal΅. In aardse termen: mijn satellietontvanger. 'Linde' komt voort uit de naam van mijn voorouders (Lindenbergh). Met hen voel ik mij diep verbonden en zij helpen mij dit werk te kunnen doen, als engelen aan mijn zij.


 

 

Vrijheid door eerlijkheid
Ik zie mezelf als een Lichtwerker. Dat betekent voor mij dat ik wil bijdragen aan een diepere Bewustwording op aarde: dat iedereen mag zijn wie hij werkelijk is. Ik wil dat doen door met compassie en tolerantie een luisterend oor te bieden aan anderen. Ik gun iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn, om je volledige kleurenpalet te mogen tonen, van diepzwart tot pimpelpaars en alles daartussen in. Dit is tegelijk ook mijn wens voor onze aarde: vrijheid door eerlijkheid. Conflict en trauma ontstaan waar mensen niet eerlijk durven te zijn. Allereerst: naar zichzelf.
Het verlangen om hulp te bieden, is mede ontstaan vanuit mijn eigen wonden, waar er zeker genoeg van zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik hoe moeilijk het is om vast te (lijken te) zitten in angst en oordeel. Daarom vind ik het prachtig om een klein beetje te mogen bijdragen aan het bevrijden van anderen hiervan.

In dichtvorm:

Wees liefde, wees licht.
Waar liefde is, is vrijheid,
vrij om jezelf te zijn,
vrij om te leven,
vrij om te dromen,
vrij om liefde te voelen,
vrij om (in) liefde te zijn.