Praktijk Colours of the Wind
 
luisterkind afstemmingen                  kinder-; jongeren- en gezinscoach 

Over mij


Mijn naam is Antina de Jonge (4 januari 1986). Mijn roots liggen in het Zeeuwse Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 zoontjes van 6 en 2 jaar.

Ik ben in 2020 afgestudeerd als Luisterkindwerker. Daarvoor heb ik in 2014 de opleiding intuïtieve ontwikkeling en mediumschap gedaan bij Praktijk Norea in Middelburg. Tijdens die opleiding heb ik geleerd energie te lezen en te sturen. Dit kan ik nu via het geschreven woord inzetten als hulpmiddel voor zelfrealisatie van mezelf en van anderen. 

Momenteel volg ik een opleiding tot kinder-, jongeren- en gezinscoach.

In de Blogs op deze website kun je meer lezen over wat mij persoonlijk bezig houdt en wat het leven mij steeds weer leert. 

 Vrijheid door eerlijkheid
Ik wil bijdragen aan een diepere Bewustwording op aarde: dat iedereen mag zijn wie hij werkelijk is. Ik wil dat doen door met compassie en tolerantie een luisterend oor te bieden aan anderen. Ik gun iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn, om je volledige kleurenpalet te mogen tonen, van diepzwart tot pimpelpaars en alles daartussen in. Dit is tegelijk ook mijn wens voor onze aarde: vrijheid door eerlijkheid. Conflict en trauma ontstaan waar mensen niet eerlijk durven te zijn. Allereerst: naar zichzelf.
Het verlangen om hulp te bieden, is mede ontstaan vanuit mijn eigen wonden, waar er zeker genoeg van zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik hoe moeilijk het is om vast te (lijken te) zitten in angst en oordeel. Daarom vind ik het prachtig om een klein beetje te mogen bijdragen aan het bevrijden van anderen hiervan.


In dichtvorm:

Wees liefde, wees licht.
Waar liefde is, is vrijheid,
vrij om jezelf te zijn,
vrij om te leven,
vrij om te dromen,
vrij om liefde te voelen,
vrij om (in) liefde te zijn.