Praktijk Colours of the Wind
 
luisterkind afstemmingen                  kinder-; jongeren- en gezinscoach 

Blog

Wat is afstemmen?
"Maar hoe kan dat dan? Hoe kun je op me afstemmen terwijl je me helemaal niet kent en zelfs nog nooit gezien hebt? "

Dit is een vraag die me regelmatig gesteld wordt. Want om een afstemming aan te vragen, hoef je niet naar me toe te komen. We hoeven zelfs niet te videobellen. Het contact verloopt uitsluitend via de mail. Hoe efficiënt is dat?!
In deze blog leg ik uit hoe het afstemmen in zijn werk gaat en op welke manier het jou kan helpen. 

Lees meer

Je eigen schaduwen ontdekken
Je bent wat je denkt. Maar ben je je wel bewust van wat je denkt? We dragen allemaal onbewust overtuigingen met ons mee, die we hebben opgedaan in onze vroege jeugd. Soms kan het zijn dat bepaalde overtuigingen je niet meer dienen. Dat ze je beperken en klein houden.

Om dit helder te krijgen voor jezelf, kun je van onderstaande polariteiten eens bekijken welke van de twee jij in het verleden als ideaal bestempeld hebt, waar je dus de meeste waarde aan hebt gehecht. Vraag jezelf af of dit nu nog steeds bij je past. 

Lees meer

Borstvoeding voor je peuter
Mijn persoonlijke ervaringen met borstvoeding geven aan een peuter

Vanavond ben je 3 jaar geworden. Je bent nu twee keer zo groot en vijf keer zo zwaar als toen je werd geboren. Je drinkt aan mijn borst. Zoals ik nu naar je kijk, vanuit deze hoek, ben je helemaal niets veranderd sindsdien. Ik vind je zelfs nog op het echo-plaatje lijken. Je profiel is schijnbaar onveranderbaar, of ik zie de verandering niet, omdat ik altijd zoveel naar je heb gekeken. Je drinkt niet omdat je het nodig hebt om van te groeien. 

Lees meer